lauantai 22. marraskuuta 2014

Päivä paloasemalla

Väinöllä oli flunssa noin kuukausi sitten ja sen jälkeen aikamoinen yskä. Tänään hän valitteli korvaansa ja mentiin sitten heti tänään lääkäriin. Viimeksi kun oli korvatulehdus, oli myös kaamea yskä (nyt ei niin kaamea). Väinö on ollut tällä viikolla myös joka päivä päiväkotipäivän jälkeen väsynyt. Vaikka on jaksanut riehua, on myös väsähtänyt tosi nopeasti. Ja korvatulehdushan se oli.

Melkein pari vuotta sitten, Väinö sai ensimmäisen antibioottikuurin ja sen aikana hänelle tuli koko kehon täydeltä näppyjä. Nyt lääkäri kysyi, että testattiinko sitä. Ei. Hän laittoi nyt Väinölle lähetteen verikokeisiin ja tutkitaan, että onko Väinöllä penisilliiniallergiaa. Hyvä juttu mun mielestä.

Päivä paloasemalla

Tänään vietettiin Päivä paloasemalla -päivää. Kävimme Väinön kanssa katsomassa mitä näyttää paloauton sisällä ja miten sammutetaan palo. Minäkin opin, että jos joku muu asunto talossa palaa, ei kannata mennä rappukäytävän kautta ulos... ja että palovaroittimet pitäisi tarkistaa JOKA kuukausi... 10 minuuttia ei ole maksimi aika milloin pitäisi pelastautua tulipalosta, se on 2-3 minuuttia (arvaukseni perusteella olisin kuollut)... paristojen päät pitäisi teipata ennen kierrätykseen laittamista... palovaroittimet tulivat pakolliseksi VASTA vuonna 2000. Siinä teille myös pieni infopaketti.

Matkalla paloasemalle vähän hassuteltiin.

Paloauton kyydissä. Siellä haisi savulta.

Ja vatsat täyteen kiinalaisella ruoalla, nam!

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...