lauantai 10. maaliskuuta 2012

Kasvun paikka

Eipä ole mitään erityistä kerrottavaa. Päivät kuluvat pojan nukkuessa, syöttäessä, vaippoja vaihdellen ja pojan hereillä ollessa häntä ihmetellen ja huvittaen. Tai välillä myös tyynnytellen ja tuuditellen. Nyt on ollut myös ihanat kelit vaunulenkeille. Pääsen minäkin vähän tuulettumaan ja liikkumaan ja karistamaan raskauskilot Aurajoen rantareitille. Kauhean nopeasti pikkumies kasvaa ja nyt hänellä on tosi hieno akne :). Eipä paljon näppylät kyllä suloisuutta haittaa. Ihana hymypoika hän on.

Hymypoika
Yhtenä iltana ei meinattu millään saada häntä tyytyväiseksi. Lopulta käytiin vaihtamassa vaippa ja hän hiljentyi hetkeksi nakuna hoitopöydälle. Siitäpä keksittiin, että ilmakylpy olisi varmaan paikallaan. Lisäksi tutti, vatsan silittely ja lopuksi kestovaippa toivat hänelle rauhan. Mahtoiko vaippa kudita? No, seuraavana aamuna tuli iso kakka ja iso hymy sen perään :D. Ihanaa, että hän osaa nauttia noista helpotuksista. Aika yleinen yhdistelmä tuntuu olevan.


Ensimmäinen kestovaippakokeilu. Taisi olla imua liian vähän,
 sillä jo ensimmäinen pissa tuli läpi...


Päänkannattelun lisäksi pikkumies on alkanut löytää itsestään uusia ääniä. Kovasti odotamme jo ensimmäistä kunnon jokeltelua.

Selkätreeniä ihkaoikeissa retroverkkareissa :).
Ja sitten lepäilyä.
Kylpeminen ja suihkussa käyminen tuntuu olevan pikkumiehen mielestä ihan kivaa. Ilmoitettiin hänet vauvauintiin ja saa nähdä, aloitetaanko jo huhtikuun alussa, kun uusi ryhmä aloittaa vai päästäänkö mukaan vasta toukokuussa, kun täyttyy kolmenkuukauden ikä. Painoraja 5 kg kyllä täyttyy varmasti huhtikuun alkuun mennessä, ellei ole täyttynyt jo.

Puhdas poika!
Parin viikon päästä vietetään meidän suvun ensimmäisiä nimijuhlia. Maistraattiin pitäisi ilmoittaa 31.3. mennessä nimi (juhlat tosin vietetään ennen sitä). Vielä se lappu lojuu täyttämättömänä pöydällä, vaikka nimikin taitaa olla jo päätetty. Jotenkin mietityttää vielä, että onko se sittenkään se lopullinen kokonaisuus. Taitaa olla. Ehkä saadaan ensi viikolla hoidettua paperi eteenpäin.

3 kommenttia:

Kohtuullinen kirjoitti...

Ihana "jötkäle"! Tullaan pian moikkaamaan. <3

Anonyymi kirjoitti...

vieläkin ihanat nuo retropotkarit, oisko ostettu Mikolle vai olivatko jo Riikalla, en muista...

iku kirjoitti...

Ihania noi treenauskuvat:)

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...