Kesä on mennyt ihan mielettömän nopeasti. Töitä on jäljellä enää viikko ja sitten alkaa jälleen koulu - viimeinen vuosi!
Pientä uudistusta kotiin: keittiö sai tänään uuden verhon (tosin en ylety laittamaan sitä ikkunaan) ja uudet patalaput. Harmaiden kaakeleiden kanssa käy hyvin turkoosin sininen, joten se on verhon ja patalappujen väri :D. Tai ehkä nuo patalaput ovat enemmän vain siniset.
Tomaatit ovat pikku hiljaa kasvaneet ja muuttuneet punaisiksi. Jostain luin, että liian korkea lämpötila estää punaisen värin syntymisen.
Tein tuulihattuja, jotka uunissa oli aika upean näköisiä, mutta jäivät sitten hieman raaoiksi ja lösähtivät kun otin pois uunista :/. Laitoin ne kyllä vahingossa liian alas, eikä ne saaneet oikein kunnolla väriä. Meijän uuni on muuten aika täydellinen paistoissaan!
lauantai 21. elokuuta 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tyttö tuli!
Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...
-
Arvasin. Korkea kuume sen jo kertoi. Minullakin on enterorokko. Tiistai-iltana tuli ensimmäinen näppylä ja nyt varsinkin kädet ovat todella ...
-
Meillä ei syödä pashaa. Tein pitkänperjantain päivälliselle jälkiruoaksi Marianne-jäädykettä, jonka resepti on perua yläasteen kotitaloustun...
-
Eipä osattu arvata, että enterorokko on jälleen meillä vierailulla. Väinöllä oli pahannäköinen näppylä + punoitus kädessä - jo toinen (eikä ...
5 kommenttia:
ei noi punaset kyllä miltään kirsikkatomaateilta enää näytä, vai valehteleeko kuva? mä koristelin parvekkeen jo syysastereilla, katotaan kuin nopeesti ne(kin) kuolee.
Kuva vähän kyllä valehtelee. Kyllä noi kirsikkatomaatin kokoisia on. Vaikka nyt kyllä kypsyy muutama pienikin.
koossapysyvien tuulihattujen vinkki: laske hiukan ohjeessa annettua lämpötilaa ja paista 5 min. pidempään (ja vielä parempi, jos on kiertoilmauuni), eikä kannata tehdä niistä liian isoja, ruokalusikallinen riittää yhteen, vaikka se näyttääkin taikinana vähältä - mutta hyviä ne ovat, aika ajoin! -e
Mä laitoin ruokalusikallisen, mutta se oli kyllä aika kukkurallinen :) En muistanut yhtään, että kuin paljon ne turpoaa. Mutta vaikka lösähtivät, niin hyviä oli. Samaa mieltä, että aika ajoin ne on hyviä.
...niin ja pellille ei kannata laittaa liian paljon taikinakököjä kerralla, kuivuvat paremmin paistuessaan ja silloin pysyvät kasassa -e-
Lähetä kommentti