perjantai 13. kesäkuuta 2008

Uusia kalusteita, kiitos!

Raisioon avattiin pitkän odotuksen jälkeen Ikea ja nämä mä haluaisin kantaa sieltä kotiini.



Se edellyttäisi sitä, että sisko veisi täältä pois tuon ison lipaston ja joku muu tuon pienemmän. Niin ja CD-torneistakin pitäisi luopua. Kuka haluaa!?

Yövuoroviikko on ohi - luojan kiitos! Tällä viikolla tajusin, ettei kroppa palaudu työmatkapyöräilystä yövuorossa samalla tavalla kuin päivä- ja iltavuorossa. Olin pari yötä ihan puhkipoikki töissä, mutta onneksi sain sitten yhteen vuoroon kyydin ja se auttoi aika paljon. Eli tästä opin sen, ettei yövuoroviikolla kannata joka yöksi pyöräillä töihin vaan pitää suoda itselleen luksuskyyti bussilla tai työkaverin kyydillä :). Ja että kannattaa palkita itseään proteiinijuomalla, se nopeuttaa palautumista ja kasvattaa lihasmassaa :D! Joo, täytyy itteään vähän säästää. Neljässä viikossa olen pyöräillyt jo 350 kilometriä.

Viime yönä olin nappikoneella ja siinä sitten tuli laskettua, että jos kaikille turkulaisille pitäis antaa kuuden gramman margariininappi, niin niiden tekemiseen riittäisi kevyesti yksi vuorokausi, ehkä jopa alle kaksi työvuoroa, jos hyvin menisi. Lavaan mahtuu 140 laatikollista nappeja ja laatikkoon 240 nappia, joten lavalliseen menee 33600 nappia. Koska turkulaisia on pyöreästi 175000, riittäisi heille noin viisi ja puoli lavallista nappeja, joka on pyöristettynä yhtä kuin 1110 kiloa margariinia. Ei siis loppujen lopuksi kovinkaan paljoa. Koko Suomen kansaa varten pitäisi sen sijaan valmistaa 158 lavallista nappeja ja siihen menisikin sitten jo kuukausi työtä ja 31900 kiloa margariinia. Onko välillä vähän tylsää?

Ei kommentteja:

Tyttö tuli!

Olin aivan varma, että vauva syntyisi etuajassa, kuten veljensäkin. Laskettu päivä lähestyi, eikä kehossa tuntunut harjoitussupistuksien lis...